Game of Thrones säsong 8 – världspremiär 15 april

Game of Thrones säsong 8 – världspremiär 15 april

Diablo IPTV levererar Cmore!

Efter lång tids väntan är det äntligen dags för den åttonde och avgörande säsongen av Game of Thrones. Streama den rafflande avslutningen av Game of Thrones på din mobil, dator eller Smart-TV med något av våra Premium IPTV abonnemang.

Slutstriden närmar sig!

Världspremiär 15 april

Den åttonde och avslutande säsongen av den storslagna fantasydramat ”Game of Thrones”. Den 15 April kommer den att premiär och streamas ut till alla fans glädje och sorg. Slutstriden närmar sig om Westeros och frågan alla ställer sig är hur det kommer att gå för Jon Snow, familjen Stark, Lannisters och Daenerys! Vem vinner spelet om järntronen och hur blir det med hotet ifrån norr?

Nya möten, återföreningar och något extra ordinärt som ska vara den största oavbrutna actionsekvens någonsin som filmatiserats för tv eller film är vad final säsongen av ”Game of Thrones” bjuder på! Det här är de bekräftade detaljerna om de sex sista avsnitt i avslutet för den största serien genom tiderna.

Sista säsongen börjar i Winterfell och upplägget i första avsnittet ska påminna om det första avsnittet i serien när den hade premiär! Men den här gången är det Daenerys och hennes armé som rider fram till familjen Starks hem istället för Robert Baratheon och hans följe.

Med något som beskrivs som spännande och spända möten mellan flera rollfigurer med centrala roller i ”Game of thrones” där ett antal rollfigurer inte tidigare träffats, rullar sedan serien vidare.

Invasionen av de dödas arme som leds av ledaren The Night King är något alla förbereder sig för och ser som oundvikligt.

Exekutive producent för ”Game of thrones” är Bryan Cogman och har under seriens gång skrivit ett antal avsnitt säger nu:

”– Det handlar om det här gänget av olika rollfigurer som samlas för att möta en gemensam fiende, handskas med deras förflutna samt definiera vem de vill vara när de konfronteras med döden ansikte mot ansikte. Det är en väldigt känslosam, gripande, biterljuv sista säsong.”

Bästa IPTV abonnemanget i Sverige
Diablo IPTV levererar abonnemang där man kan följa sin favorit serie. 15 April är starten för sista säsongen av GOT

Den ofrånkomliga superstrid som handlingen stegvis närmar sig i säsong 8 beskrivs som den största oavbrutna actionsekvens genom tiderna som gjorts för tv eller film.

Avsnittet med superstriden regisseras av Miguel Sapochnik, som tidigare varit ansvarig för ”Game of thrones” episka avsnitt ”Battle of the Bastards”.

Peter Dinklage säger till Entertainment Weekly:

– Men det här avsnittet, i sista säsongen, är brutalt. Det får ”Battle of  the Bastards” att se ut som en nöjespark”.

Entertainment Weekly skriver vidare att enligt tidigare rapporter så filmade Miguel Sapochnik stridsscenerna under 55 dagar men det handlade endast om utomhusscenerna.

Sapochnik ska utöver det ha tillbringat veckor i seriens massiva studio för att filma mer material att använda sig av till final avsnittet.

Den massiva slutstriden har inte bara ett fokus utan skildrar de olika rollfigurernas enskilda fajter i ”Game of thrones”.

David Benioff upphovsman och huvudmanusförfattare till Game of thrones säger:

”– Vi har byggt handlingen mot det här sedan seriens start, det är de levande mot de döda och då kan man inte göra det i en sekvens som 12 minuter”

12 Månaders Premium IPTV Abonnemang
Ett års Premium IPTV abonnemang ger underhållning av världsklass

Benioff och hans kollega D.B. Weiss har för att åstadkomma allt detta haft hjälp av den överenskommelse som de gjorde med HBO om att ha närmare 2 år på sig för att färdigställa den sista säsongen. Att sista säsongen endast har 6 avsnitt som är färre än någonsin kompenseras genom att varje avsnitt är längre än vanligt.

Varje avsnitt ska ha kostat 15 miljoner dollar eller mer att göra som tydligt ska märkas i varje enskilt led av produktionen.

David Benioff säger:

– Vi vill att serien ska sluta när alla, både de som jobbar med serien och de som tittar på den, önskar att den kunde fortsätta. Det finns det där gamla talesättet att man ska lämna något när man vill ha mer, samtidigt som saker och ting börjar fall samman när man inte vill tillbringa tid med en serie längre”

Vill man följa 8:e och sista säsongen av “Game of thrones” kommer den att visas av Cmore som finns i vårt bästa IPTV abonnemang där 6 månaders alternativet är populärast. Naturligtvis helt utan krångliga uppsägningsavtal!

Alla de bästa serierna i min hand

Alla de bästa showerna i min handflata

Var ärlig – har du någonsin hittat en show du önskar att du kunde se hela dagen, varje dag? Förmodligen. Tja, det har jag! Min sanna nöje är True Detective,  och jag ska nu berätta exakt varför! Denna serie är inte för alla, mest för att det är en Slow-brännare. Men jag älskar undertonen! Jag också grundligt njuta av att titta på de två huvud personerna interagera på skärmen. Skaparen, NIC Pizzolatto, verkligen överträffa sig själv med serien. Atmosfären, skådespelar-allt är på punkt. Om du aldrig har sett ett avsnitt av denna fantastiska kriminaldrama innan, så här är en smak av vad du miste om. Vem vet, du kan även börja titta på det innan du kommer till slutet av den här artikeln!

Vad det handlar om

I grund och botten, Berättelsen kretsar kring två detektiver, spelad av Matthew McConaughey och Woody Harrelson. De undersöker ett rituellt mord som ägde rum i 1995. Samtidigt, de två detektiverna börjar också undersöka en försvunna personer fall där en flicka försvann, och ett annat fall om en flicka som jagas genom skogen av en mystisk monster. Hela showen är helt höljd i ett störande mysterium, så om du är i sånt, så ska du ge det en go. Å andra sidan, om du inte njuta av denna genre, och du inte uppskattar en historia som har en icke-linjär berättelse, så finns det gott om andra visar, för att inte nämna filmer, finns på IPTV. Är du mer i skräck?

Skräck genren

Vem älskar inte en bra skrämma mitt i natten! Jag älskar både skräck klassiker och B-skräck filmer. I själva verket, bara igår upptäckte jag en annan fantastisk show. Det är en direkt prequel till otroligt vridna Psycho. Denna show, passande namnet Bates Motel talar om livet för unga Norman Bates och den oroande relationen han hade med sin mor, Norma. Igår kväll stannade jag upp till 4 AM! Jag binged på hela den första säsongen, och låt mig berätta för dig-denna show är definitivt underskattad! Skådespelarna är oklanderlig i sina roller, och jag var helt hypnotiserad medan du tittar. Som berättelsen unravels, blir handlingen mer spännande. Om du inte har sett det, sedan kolla upp det, du kommer inte ångra det! Dessutom, om du letar efter något att titta på med din betydande andra, då kan jag starkt rekommendera antingen denna show eller True Detective. Uppenbarligen, det beror på vilken genre de är i. Men, jag ärligt talat aldrig har svårt att hitta något att titta på med min flickvän, särskilt eftersom det inte finns någon brist på stora shower på IPTV!

satsen

Oavsett vad du är i, IPTV har varje föreställning tänkbara, så jag är säker på att du hittar något du kommer att njuta. Från skräck till komedi, jag har sett nästan alla genrer, och jag fortfarande sluta hitta något jag aldrig ens hört talas om på TV. Sammantaget har IPTV ett brett utbud av stora shower du kan binge, så ta ditt val!

Att hitta en kvalitet TV-show har aldrig varit enklare

Att hitta en kvalitet TV-show har aldrig varit enklare

Om du har en IPTV-prenumeration, då är vi säkra på att du har några visar att du binging på just nu. Det finns inget bättre än slappa hemma i sin egen soffa efter en hård dag på jobbet, det är säkert. Att fly in i en värld av fantasi kan vara ganska avslappnande resa! Om du är en TV-show freak, då kommer du definitivt att relatera till vad jag har att säga.

Jakten på en show som både jag och min man gillar

När jag kommer hem från att ha arbetat mina åtta-timmars skift, älskar jag att bara ligga på soffan med min man och titta på ett par episoder av Breaking bad. Vi har gjort en pakt där jag gör popcorn varje kväll, och han ger mig en skön massage. Vad kan vara bättre än så? Det har blivit en ritual som vi ser fram emot varje kväll. Men eftersom vi närmar oss finalen i showen har vi problem med att välja vad du vill titta på härnäst. Faktum är att Breaking bad är så bra att vi till och med frestas att titta på alla säsonger igen! Det är inte så att det finns en brist på bra TV-serier för oss att titta på, utan snarare att vi inte alltid ser öga mot öga när det gäller att välja en genre vi båda åtnjuter. Breaking bad är ett av undantagen, så vi hoppas att hitta en annan show precis som den. Kanske Game of Thrones? Självklart, vi måste vara noga med att titta på att när vi sätter våra barn till sängs, annars kommer vi att ha gott om obekväma frågor att besvara! I vilket fall som helst, jag är säker på att vi kommer att hitta något som vi båda älskar på nolltid!

Jakten på en bra tecknad film

Vi är inte alltid lyckliga nog att få lite ensam tid framför TV: n ibland våra barn slog oss till fjärrkontrollen. Men det är inte allt dåligt. Vi tycker mycket om att titta på de flesta karikatyrerna de gillar. Vi har en tio år gammal pojke och en åttaårig flicka. Lyckligt vis, de båda gillar att titta oldies karikatyrerna, såsom Aladdin, den lilla sjö Jungfrun, Cinderella, och andra sådana klassiker. Vad kan jag säga, vi har tur att ha barn med stor smak i karikatyrerna. Jag ska erkänna, vi även gillar att titta SvampBob SquarePants från tid till annan! Varje helg samlas vi runt TV: n och bläddrar igenom de tecknade kanalerna så att vi kan hitta något som hela familjen kan njuta av. Då vi gris ut på några chokladtäckta popcorn. Vi har till och med en enorm fluffigt täcke som vi alla får under! Det är roligt; även vår hund njuter av familjens film kvällar. Han gillade speciellt att en gång vi alla såg 101 dalmatierna, följt av alla hundar gå till himlen! Onödigt att säga, han viftar sin svans genom hela filmen! Sammantaget är vi mer än glada över att ha så många bra kanaler att välja mellan. Det finns inte en tråkig stund med IPTV! I varje fall, om du råkar ha en IPTV-abonnemang, då vet du exakt vad jag pratar om!

Diablo IPTV Sverige, er leverantör av underhållning!

Det är nu nästan december och julen börjar närma sig med annalkande ledighet. En jul utan underhållning är lika tråkigt som när det är en grön jul! Vi kan inte lova er en vit jul men vi kan erbjuda er underhållning av världsklass. Så unna er ett abonnemang ifrån Sveriges i särklass bästa IPTV leverantör i julklapp.
Vi på Diablo IPTV Sverige kan erbjuda er alla svenska kanaler och 1000-tals utländska kanaler om man mot förmodan inte hittar något att se på de svenska kanalerna.  Ni hittar VOD, Serier, Filmer, Dokumentärer, Sport, Musik och annan underhållning i våra IPTV abonnemang som förövrigt är marknadens lägsta för IPTV i Sverige. Ni kan testa under 1 vecka för endast 79:-  eller välja något av våra abonnemang som finns för 1, 3, 6 eller 12 månader. Och ni slipper dessutom krångliga avtal hos oss och vi har inga uppsägningstider. När abonnemanget tar slut väljer ni helt enkelt att antingen förlänga eller bara byta till annan leverantör.

Gillar man site.com serier som tex. Big Bang Theory så finns den just nu att se 24/7 för de som orkar sträck kolla den.
Om du inte följt den så handlar den om de två genierna, samt bästa vänner och rumskamrater, Sheldon och Leonard som arbetar vid California Institute of Technology som fysiker. Dessa herrar kan upplysa de flesta om allt möjligt när det kommer till kvantfysik, men att tackla de mest grundläggande sociala situationer, särskilt de som berör kvinnor, förbryllar dem helt och hållet. När servitrisen Penny med skådespelardrömmar flyttar in granne med dem, får de lära sig ett och annat om det vardagliga livet. Nära vänner till Sheldon och Leonard är den självgode Wolowitz som tror att han är en riktigt Don Juan och Koothrappali, en professor med Indiskt påbrå som är så blyg inför kvinnor att han förlorar talförmågan när de närmar sig.

Ny Svensk polisserie streamas just nu!

Sthlm Rekviem finns just nu att se via Diablo IPTV Sverige
Diablo IPTV Sverige kan erbjuda svenska serier

Sthlm Rekviem är en svensk serie som rekomenderas varmt av oss på Diablo IPTV Sverige. Kristina Ohlssons succéböcker står som förlaga och handlingen kretsar kring kriminologen Fredrika Bergman, som efter en tragisk bilolycka börjar arbeta som civil utredare inom polisen. I rollen som ensamvargen Fredrika ses Liv Mjönes, Jonas Karlsson spelar rollen som kommissarie Alex Recht och Alexej Manvelov den oberäknelige Peder Rydh. Första säsongen består av 10 delar och efter att ha sett första säsongen så ser vi verkligen fram mot säsong 2 av denna underbara serie!

Beck filmerna streamas nu!

I januari 2017 avslöjade TV4 att man hade för avsikt att spela in ytterligare en omgång med Beck-filmer under det tidigare konceptet. Denna gång satsar produktionsbolaget bakom filmerna på totalt fyra filmer, som nu haft premiär och finns att se på i vårt kanalutbud. Och vad vore serien utan att Peter Haber som Martin Beck och hans kollega Steinar Hovland, spelas av Kristofer Hivju.

Ditt eget blod heter första filmen  för denna säsong där Martin Beck som lämnat polisen för pensionärstillvaron blir tillfrågad av Säkerhetspolisen om att ställa upp i spaningarna efter en misstänkt terrorist. På hans gamla avdelning jobbar Steinar Hovland som tagit över Becks gruppchefsroll med efterforskningar av en försvunnen ung kvinna. I den jakten inkommer information om en dödsmisshandel i Mellanöstern med kopplingar till kvinnan. Det visar sig direkt att det finns samband mellan fallen och utan att han anat det är Beck tillbaka i hetluften.

Den andra filmen av fyra heter Den tunna isen, där en Stockholmsförort skakas av mordet på en känd ungdomsledare/ishockeytränare. Mannen hade förutom sina ordinarie uppdrag i föreningen även tagit stora sociala initiativ med att välkomna ensamkommande flyktingar till det svenska samhället och lära dem åka skridskor vilket inte hade setts med blida ögon bland de övriga medborgarna.

Tredje filmen av fyra heter Utan uppsåt där en 12-årig flicka hittar sin mamma liggande död vid en trappa. När polisutredningen drar igång upptäcker man snabbt att familjen hade skyddad identitet, varför? Har det funnits ett reellt hot mot kvinnan som omsatts till ett mord eller är det andra orsaker till dödsfallet?

Fjärde och sista filmen för säsongen heter Djävulens advokat där en restaurangägare blir kallblodigt mördad. I närheten finns ett antal vittnen som ser mordet och mördarens flykt, men ingen vill medverka. Beckgruppen ställs inför en minst sagt svårlöst utredning.

Detta och mycket mer finns om man vill njuta av Premium IPTV!  Så varför inte låta oss på Diablo IPTV Sverige tillhandahålla er underhållning helt utan krångliga abonnemang och dessutom till marknadens bästa pris!

Vi tillhandahåller en tjänst som är beroende av att ni har en bra ISP (Internet Leverantör) som kan leverera en hastighet på minst 5 Mbps. Vill man se FHD bör man ha en betydligt bättre uppkoppling på minst 25Mbps för att kunna njuta av våra abonnemang. Vi övervakar hela tiden våra tjänster för att hålla en hög kvalitet på alla kanaler och våra servrar vi använder tillförlitlighet på 99,9%. Detta gör att vi kan leverera en tjänst som är riktig stabil för att minimera störande avbrott och laggningar som kan uppstå med dåliga servrar.  De flesta störningar uppstår mellan våra servrar och er TV skärm och ligger utom vår kontroll. Därför är det viktigt att ni kontrollerar att er ISP verkligen levererar det ni behöver för att njuta av våra tjänster.

 

HTPC med en Raspberry Pi 3

Tekniknördar som vi är så har vi påbörjat en guide hur man bygger en egen HTPC baserat på RPi och Kodi.

I första delen går vi igenom grunderna och vad man behöver för tillbehör utöver  en Raspberry Pi 3. När vi är klara med hela guiden så har ni fått ihop en HTPC som ni kan använda för att tex se på premium IPTV med något av våra abonnemang . Så vi hoppas ni hänger med till sista delen av den här guiden för att lära er mer om hur man på ett billigt sätt kan bygga en mediacenter för att njuta av rykande färska filmer på Cmore eller någon av de kanaler vi erbjuder i våra IPTV paket.

Här hittar ni första delen:

RPi Media Center För IPTV, Del 1/

Serier att njuta av under höstens mörka kvällar.

Varför inte krypa ihop i soffan och njuta av någon serie i höstmörkret! Med ett abonnemang hos oss så har ni möjlighet att se de mest populära serier just nu! Game of thrones, Suits, Big bang theory eller vad det kan vara, utbudet är stort av serier och vill man se non stop eller tills man somnar så är våra IPTV abonnemang något att överväga.

Skippa dyra tv abonnemang

Ni har nu möjlighet att testa våra IPTV kanaler under en vecka för endast 79:- Då har ni möjlighet att se om vi kan uppfylla dina önskningar om underhållning av högsta klass ifrån världens alla hörn.
Våra låga priser ger inte avkall på kvalitet utan vi har helt enkelt valt att inte satsa på dyr marknadsföring som gör att vi kan hålla låga priser. Det är ni som nöjd kund som är vår främsta marknadsförare och genom nöjda kunder får vi bra marknadsföring.
Testa under 1 vecka för att övertyga dig själv om att vi hos Diablo IPTV sätter kunden först genom att leverera en högklassig produkt till marknadens bästa priser!

IPTV abonnemang med +9000 kanaler

Genom nya avtal kan vi höja kvalitén på våra IPTV kanaler och erbjuda bättre abonnemang till attraktiva priser. Vi levererar marknadens bästa IPTV utan att ge avkall på kvaliteten och lyckas ändå att hålla ner kostnaderna mot våra kunder. Njut av VOD, din favorit serie, se ditt fotbollslag live hemma i soffan. Genom vårt stora utbud av kanaler täcker vi de flestas behov av underhållning ifrån värdens alla hörn till låga priser. Om du inte redan är kund hos oss så är det dags för det nu så att du också kan ta del av vårt utbud av IPTV ifrån världens alla hörn.

Välkommna till vår nya sida!

Äntligen har vi fått igång vår nya omarbetade hemsida. Det finns lite småpyssel kvar att göra men i stort så är sidan klar. Se er omkring och lämna gärna synpunkter på vad ni tycker vi kan förbättra!