Diablo IPTV Sverige, er leverantör av underhållning!

Det är nu nästan december och julen börjar närma sig med annalkande ledighet. En jul utan underhållning är lika tråkigt som när det är en grön jul! Vi kan inte lova er en vit jul men vi kan erbjuda er underhållning av världsklass. Så unna er ett abonnemang ifrån Sveriges i särklass bästa IPTV leverantör i julklapp.
Vi på Diablo IPTV Sverige kan erbjuda er alla svenska kanaler och 1000-tals utländska kanaler om man mot förmodan inte hittar något att se på de svenska kanalerna.  Ni hittar VOD, Serier, Filmer, Dokumentärer, Sport, Musik och annan underhållning i våra IPTV abonnemang som förövrigt är marknadens lägsta för IPTV i Sverige. Ni kan testa under 1 vecka för endast 79:-  eller välja något av våra abonnemang som finns för 1, 3, 6 eller 12 månader. Och ni slipper dessutom krångliga avtal hos oss och vi har inga uppsägningstider. När abonnemanget tar slut väljer ni helt enkelt att antingen förlänga eller bara byta till annan leverantör.

Gillar man site.com serier som tex. Big Bang Theory så finns den just nu att se 24/7 för de som orkar sträck kolla den.
Om du inte följt den så handlar den om de två genierna, samt bästa vänner och rumskamrater, Sheldon och Leonard som arbetar vid California Institute of Technology som fysiker. Dessa herrar kan upplysa de flesta om allt möjligt när det kommer till kvantfysik, men att tackla de mest grundläggande sociala situationer, särskilt de som berör kvinnor, förbryllar dem helt och hållet. När servitrisen Penny med skådespelardrömmar flyttar in granne med dem, får de lära sig ett och annat om det vardagliga livet. Nära vänner till Sheldon och Leonard är den självgode Wolowitz som tror att han är en riktigt Don Juan och Koothrappali, en professor med Indiskt påbrå som är så blyg inför kvinnor att han förlorar talförmågan när de närmar sig.

Ny Svensk polisserie streamas just nu!

Sthlm Rekviem finns just nu att se via Diablo IPTV Sverige
Diablo IPTV Sverige kan erbjuda svenska serier

Sthlm Rekviem är en svensk serie som rekomenderas varmt av oss på Diablo IPTV Sverige. Kristina Ohlssons succéböcker står som förlaga och handlingen kretsar kring kriminologen Fredrika Bergman, som efter en tragisk bilolycka börjar arbeta som civil utredare inom polisen. I rollen som ensamvargen Fredrika ses Liv Mjönes, Jonas Karlsson spelar rollen som kommissarie Alex Recht och Alexej Manvelov den oberäknelige Peder Rydh. Första säsongen består av 10 delar och efter att ha sett första säsongen så ser vi verkligen fram mot säsong 2 av denna underbara serie!

Beck filmerna streamas nu!

I januari 2017 avslöjade TV4 att man hade för avsikt att spela in ytterligare en omgång med Beck-filmer under det tidigare konceptet. Denna gång satsar produktionsbolaget bakom filmerna på totalt fyra filmer, som nu haft premiär och finns att se på i vårt kanalutbud. Och vad vore serien utan att Peter Haber som Martin Beck och hans kollega Steinar Hovland, spelas av Kristofer Hivju.

Ditt eget blod heter första filmen  för denna säsong där Martin Beck som lämnat polisen för pensionärstillvaron blir tillfrågad av Säkerhetspolisen om att ställa upp i spaningarna efter en misstänkt terrorist. På hans gamla avdelning jobbar Steinar Hovland som tagit över Becks gruppchefsroll med efterforskningar av en försvunnen ung kvinna. I den jakten inkommer information om en dödsmisshandel i Mellanöstern med kopplingar till kvinnan. Det visar sig direkt att det finns samband mellan fallen och utan att han anat det är Beck tillbaka i hetluften.

Den andra filmen av fyra heter Den tunna isen, där en Stockholmsförort skakas av mordet på en känd ungdomsledare/ishockeytränare. Mannen hade förutom sina ordinarie uppdrag i föreningen även tagit stora sociala initiativ med att välkomna ensamkommande flyktingar till det svenska samhället och lära dem åka skridskor vilket inte hade setts med blida ögon bland de övriga medborgarna.

Tredje filmen av fyra heter Utan uppsåt där en 12-årig flicka hittar sin mamma liggande död vid en trappa. När polisutredningen drar igång upptäcker man snabbt att familjen hade skyddad identitet, varför? Har det funnits ett reellt hot mot kvinnan som omsatts till ett mord eller är det andra orsaker till dödsfallet?

Fjärde och sista filmen för säsongen heter Djävulens advokat där en restaurangägare blir kallblodigt mördad. I närheten finns ett antal vittnen som ser mordet och mördarens flykt, men ingen vill medverka. Beckgruppen ställs inför en minst sagt svårlöst utredning.

Detta och mycket mer finns om man vill njuta av Premium IPTV!  Så varför inte låta oss på Diablo IPTV Sverige tillhandahålla er underhållning helt utan krångliga abonnemang och dessutom till marknadens bästa pris!

Vi tillhandahåller en tjänst som är beroende av att ni har en bra ISP (Internet Leverantör) som kan leverera en hastighet på minst 5 Mbps. Vill man se FHD bör man ha en betydligt bättre uppkoppling på minst 25Mbps för att kunna njuta av våra abonnemang. Vi övervakar hela tiden våra tjänster för att hålla en hög kvalitet på alla kanaler och våra servrar vi använder tillförlitlighet på 99,9%. Detta gör att vi kan leverera en tjänst som är riktig stabil för att minimera störande avbrott och laggningar som kan uppstå med dåliga servrar.  De flesta störningar uppstår mellan våra servrar och er TV skärm och ligger utom vår kontroll. Därför är det viktigt att ni kontrollerar att er ISP verkligen levererar det ni behöver för att njuta av våra tjänster.