Att hitta en kvalitet TV-show har aldrig varit enklare

Att hitta en kvalitet TV-show har aldrig varit enklare

Om du har en IPTV-prenumeration, då är vi säkra på att du har några visar att du binging på just nu. Det finns inget bättre än slappa hemma i sin egen soffa efter en hård dag på jobbet, det är säkert. Att fly in i en värld av fantasi kan vara ganska avslappnande resa! Om du är en TV-show freak, då kommer du definitivt att relatera till vad jag har att säga.

Jakten på en show som både jag och min man gillar

När jag kommer hem från att ha arbetat mina åtta-timmars skift, älskar jag att bara ligga på soffan med min man och titta på ett par episoder av Breaking bad. Vi har gjort en pakt där jag gör popcorn varje kväll, och han ger mig en skön massage. Vad kan vara bättre än så? Det har blivit en ritual som vi ser fram emot varje kväll. Men eftersom vi närmar oss finalen i showen har vi problem med att välja vad du vill titta på härnäst. Faktum är att Breaking bad är så bra att vi till och med frestas att titta på alla säsonger igen! Det är inte så att det finns en brist på bra TV-serier för oss att titta på, utan snarare att vi inte alltid ser öga mot öga när det gäller att välja en genre vi båda åtnjuter. Breaking bad är ett av undantagen, så vi hoppas att hitta en annan show precis som den. Kanske Game of Thrones? Självklart, vi måste vara noga med att titta på att när vi sätter våra barn till sängs, annars kommer vi att ha gott om obekväma frågor att besvara! I vilket fall som helst, jag är säker på att vi kommer att hitta något som vi båda älskar på nolltid!

Jakten på en bra tecknad film

Vi är inte alltid lyckliga nog att få lite ensam tid framför TV: n ibland våra barn slog oss till fjärrkontrollen. Men det är inte allt dåligt. Vi tycker mycket om att titta på de flesta karikatyrerna de gillar. Vi har en tio år gammal pojke och en åttaårig flicka. Lyckligt vis, de båda gillar att titta oldies karikatyrerna, såsom Aladdin, den lilla sjö Jungfrun, Cinderella, och andra sådana klassiker. Vad kan jag säga, vi har tur att ha barn med stor smak i karikatyrerna. Jag ska erkänna, vi även gillar att titta SvampBob SquarePants från tid till annan! Varje helg samlas vi runt TV: n och bläddrar igenom de tecknade kanalerna så att vi kan hitta något som hela familjen kan njuta av. Då vi gris ut på några chokladtäckta popcorn. Vi har till och med en enorm fluffigt täcke som vi alla får under! Det är roligt; även vår hund njuter av familjens film kvällar. Han gillade speciellt att en gång vi alla såg 101 dalmatierna, följt av alla hundar gå till himlen! Onödigt att säga, han viftar sin svans genom hela filmen! Sammantaget är vi mer än glada över att ha så många bra kanaler att välja mellan. Det finns inte en tråkig stund med IPTV! I varje fall, om du råkar ha en IPTV-abonnemang, då vet du exakt vad jag pratar om!