Alla de bästa serierna i min hand

Alla de bästa showerna i min handflata

Var ärlig – har du någonsin hittat en show du önskar att du kunde se hela dagen, varje dag? Förmodligen. Tja, det har jag! Min sanna nöje är True Detective,  och jag ska nu berätta exakt varför! Denna serie är inte för alla, mest för att det är en Slow-brännare. Men jag älskar undertonen! Jag också grundligt njuta av att titta på de två huvud personerna interagera på skärmen. Skaparen, NIC Pizzolatto, verkligen överträffa sig själv med serien. Atmosfären, skådespelar-allt är på punkt. Om du aldrig har sett ett avsnitt av denna fantastiska kriminaldrama innan, så här är en smak av vad du miste om. Vem vet, du kan även börja titta på det innan du kommer till slutet av den här artikeln!

Vad det handlar om

I grund och botten, Berättelsen kretsar kring två detektiver, spelad av Matthew McConaughey och Woody Harrelson. De undersöker ett rituellt mord som ägde rum i 1995. Samtidigt, de två detektiverna börjar också undersöka en försvunna personer fall där en flicka försvann, och ett annat fall om en flicka som jagas genom skogen av en mystisk monster. Hela showen är helt höljd i ett störande mysterium, så om du är i sånt, så ska du ge det en go. Å andra sidan, om du inte njuta av denna genre, och du inte uppskattar en historia som har en icke-linjär berättelse, så finns det gott om andra visar, för att inte nämna filmer, finns på IPTV. Är du mer i skräck?

Skräck genren

Vem älskar inte en bra skrämma mitt i natten! Jag älskar både skräck klassiker och B-skräck filmer. I själva verket, bara igår upptäckte jag en annan fantastisk show. Det är en direkt prequel till otroligt vridna Psycho. Denna show, passande namnet Bates Motel talar om livet för unga Norman Bates och den oroande relationen han hade med sin mor, Norma. Igår kväll stannade jag upp till 4 AM! Jag binged på hela den första säsongen, och låt mig berätta för dig-denna show är definitivt underskattad! Skådespelarna är oklanderlig i sina roller, och jag var helt hypnotiserad medan du tittar. Som berättelsen unravels, blir handlingen mer spännande. Om du inte har sett det, sedan kolla upp det, du kommer inte ångra det! Dessutom, om du letar efter något att titta på med din betydande andra, då kan jag starkt rekommendera antingen denna show eller True Detective. Uppenbarligen, det beror på vilken genre de är i. Men, jag ärligt talat aldrig har svårt att hitta något att titta på med min flickvän, särskilt eftersom det inte finns någon brist på stora shower på IPTV!

satsen

Oavsett vad du är i, IPTV har varje föreställning tänkbara, så jag är säker på att du hittar något du kommer att njuta. Från skräck till komedi, jag har sett nästan alla genrer, och jag fortfarande sluta hitta något jag aldrig ens hört talas om på TV. Sammantaget har IPTV ett brett utbud av stora shower du kan binge, så ta ditt val!