Game of Thrones säsong 8 – världspremiär 15 april

Game of Thrones säsong 8 – världspremiär 15 april

Diablo IPTV levererar Cmore!

Efter lång tids väntan är det äntligen dags för den åttonde och avgörande säsongen av Game of Thrones. Streama den rafflande avslutningen av Game of Thrones på din mobil, dator eller Smart-TV med något av våra Premium IPTV abonnemang.

Slutstriden närmar sig!

Världspremiär 15 april

Den åttonde och avslutande säsongen av den storslagna fantasydramat ”Game of Thrones”. Den 15 April kommer den att premiär och streamas ut till alla fans glädje och sorg. Slutstriden närmar sig om Westeros och frågan alla ställer sig är hur det kommer att gå för Jon Snow, familjen Stark, Lannisters och Daenerys! Vem vinner spelet om järntronen och hur blir det med hotet ifrån norr?

Nya möten, återföreningar och något extra ordinärt som ska vara den största oavbrutna actionsekvens någonsin som filmatiserats för tv eller film är vad final säsongen av ”Game of Thrones” bjuder på! Det här är de bekräftade detaljerna om de sex sista avsnitt i avslutet för den största serien genom tiderna.

Sista säsongen börjar i Winterfell och upplägget i första avsnittet ska påminna om det första avsnittet i serien när den hade premiär! Men den här gången är det Daenerys och hennes armé som rider fram till familjen Starks hem istället för Robert Baratheon och hans följe.

Med något som beskrivs som spännande och spända möten mellan flera rollfigurer med centrala roller i ”Game of thrones” där ett antal rollfigurer inte tidigare träffats, rullar sedan serien vidare.

Invasionen av de dödas arme som leds av ledaren The Night King är något alla förbereder sig för och ser som oundvikligt.

Exekutive producent för ”Game of thrones” är Bryan Cogman och har under seriens gång skrivit ett antal avsnitt säger nu:

”– Det handlar om det här gänget av olika rollfigurer som samlas för att möta en gemensam fiende, handskas med deras förflutna samt definiera vem de vill vara när de konfronteras med döden ansikte mot ansikte. Det är en väldigt känslosam, gripande, biterljuv sista säsong.”

Bästa IPTV abonnemanget i Sverige
Diablo IPTV levererar abonnemang där man kan följa sin favorit serie. 15 April är starten för sista säsongen av GOT

Den ofrånkomliga superstrid som handlingen stegvis närmar sig i säsong 8 beskrivs som den största oavbrutna actionsekvens genom tiderna som gjorts för tv eller film.

Avsnittet med superstriden regisseras av Miguel Sapochnik, som tidigare varit ansvarig för ”Game of thrones” episka avsnitt ”Battle of the Bastards”.

Peter Dinklage säger till Entertainment Weekly:

– Men det här avsnittet, i sista säsongen, är brutalt. Det får ”Battle of  the Bastards” att se ut som en nöjespark”.

Entertainment Weekly skriver vidare att enligt tidigare rapporter så filmade Miguel Sapochnik stridsscenerna under 55 dagar men det handlade endast om utomhusscenerna.

Sapochnik ska utöver det ha tillbringat veckor i seriens massiva studio för att filma mer material att använda sig av till final avsnittet.

Den massiva slutstriden har inte bara ett fokus utan skildrar de olika rollfigurernas enskilda fajter i ”Game of thrones”.

David Benioff upphovsman och huvudmanusförfattare till Game of thrones säger:

”– Vi har byggt handlingen mot det här sedan seriens start, det är de levande mot de döda och då kan man inte göra det i en sekvens som 12 minuter”

12 Månaders Premium IPTV Abonnemang
Ett års Premium IPTV abonnemang ger underhållning av världsklass

Benioff och hans kollega D.B. Weiss har för att åstadkomma allt detta haft hjälp av den överenskommelse som de gjorde med HBO om att ha närmare 2 år på sig för att färdigställa den sista säsongen. Att sista säsongen endast har 6 avsnitt som är färre än någonsin kompenseras genom att varje avsnitt är längre än vanligt.

Varje avsnitt ska ha kostat 15 miljoner dollar eller mer att göra som tydligt ska märkas i varje enskilt led av produktionen.

David Benioff säger:

– Vi vill att serien ska sluta när alla, både de som jobbar med serien och de som tittar på den, önskar att den kunde fortsätta. Det finns det där gamla talesättet att man ska lämna något när man vill ha mer, samtidigt som saker och ting börjar fall samman när man inte vill tillbringa tid med en serie längre”

Vill man följa 8:e och sista säsongen av “Game of thrones” kommer den att visas av Cmore som finns i vårt bästa IPTV abonnemang där 6 månaders alternativet är populärast. Naturligtvis helt utan krångliga uppsägningsavtal!

Summary
Event
Game of thrones - Världspremiär
Location
Diablo IPTV, Vardagsrummet,Världspremiär
Starting on
2019-04-15
Ending on
2019-04-16
Description
Efter lång tids väntan är det äntligen dags för den åttonde och avgörande säsongen av Game of Thrones. Streama den rafflande avslutningen av Game of Thrones på din mobil, dator eller Smart-TV med något av våra Premium IPTV abonnemang.
Offer Price
USD 7.99